Dronebeelden voor makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders

img-1

Het belang van beeldvorming is groot bij commerciële trajecten. Dat geldt meer naarmate de belangen en concurrentie groter worden. Dronebeelden kunnen extra aandacht trekken in een presentatie of rapportage. Unieke invalshoeken geven perspectief. Een serie dronefoto’s of een drone video werkt zeer overtuigend.

Prospectus met onroerend goed

Onderscheidende foto’s van nieuwbouw of bestaande bouw zijn bijzonder belangrijk. Het belang van een ijzersterke presentatie is groot, zowel op Funda als op makelaardij websites en als blikvanger in geprinte media. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. 

Drone foto’s kunnen een helder beeld geven van de omgeving. Daarnaast dragen dronebeelden bij aan de o zo belangrijke eerste indruk. Uniek beeldmateriaal geeft inschrijvingen een boost.

Voortgangsrapportages

Een andere toepassing van dronebeelden is inzet in voortgangsrapportages. Stakeholders willen snel en duidelijk geïnformeerd worden over de stand van zaken. Een drone overzichtsfoto of een unieke dronefilm van een gebied of de binnenkant van een gebouw geeft een slimme invulling aan die wens. We zetten ons drones, piloten en beeldbewerkers graag in om een voorbeeld foto of film te maken.

Jaarverslagen

Vind de juiste mix in het verslag tussen uitleg, data en beeldmateriaal. Dronefoto’s zijn een belangrijk onderdeel van moderne verslaglegging en zeker ook van een jaarverslag. Aangrijpende luchtfoto’s van landschappen, foto’s van teams, producten en diensten en detailfoto’s met unieke invalshoeken houden de aandacht van de lezer vast. Met een serie dronefoto’s kan een verhaal worden verteld en draagvlak worden gecreëerd.

Investeringsvoorstellen

Wie wil het niet, een aantrekkelijk voorstel opstellen welke de kansen vergroot op een positieve reactie? Een van de voorwaarden voor succes is een breed spectrum presenteren van kansen en mogelijkheden. Indrukwekkende dronebeelden zijn een ondersteunende factor bij investeringsvoorstellen. En niet alleen dat, inzet van dronefoto’s maakt duidelijk dat niks wordt nagelaten om investeerders van goede en complete informatie te voorzien. 

Dronefoto's t.b.v. nieuwbouw project voortgangsrapportage

Dronebeelden voor zakelijk gebruik

Neem vrijblijvend contact op. Wij reageren snel met heldere informatie hoe wij uw wens goed en snel kunnen invullen. Wanner mogelijk zullen wij ons advies laten begeleiden door een passende dronefoto. We ondersteunen de zakelijke markt met professionele dronebeelden welke absoluut als indrukkendwekkend worden ervaren.