DronePiloot Gezocht?

Stuur een bericht als je een dronepiloot nodig hebt en deze deels of geheel zelf wilt aansturen. Informeer ons wat je in gedachte hebt zodat we je kunnen adviseren binnen de lokale regelgeving en omstandigheden. 

Wil je alleen opdracht geven voor het gewenste eindresultaat? Klik dan op de volgende links:
drone foto laten maken | drone video laten maken.

Ongeacht of je zelf de piloot aanstuurt of alleen het eindresultaat definieert: de dronepiloot brengt alle benodigde vergunningen, kennis, ervaring en apparatuur mee om jouw visie succesvol om te zetten in topklasse dronebeelden.

Wat kost een dronepiloot?

De kennis, ervaring en opleidingsniveau bepaalt het uurtarief. Jij bepaalt de invulling en daarmee de tijd van de dronepiloot.

We kijken naar je wensen en introduceren dan de beste dronepiloot voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding. Het uurtarief ligt tussen de € 70,- en € 115,- en we werken in blokken van halve dagen (4 uur arbeid).

Directe link naar algemene informatie m.b.t. drone beelden laten maken.

Ongeacht de zwaarte van de opdracht kun je desgewenst een echte aas inhuren als kwaliteit de enige factor is. Geef dit duidelijk aan bij je bericht zodat we je direct kunnen koppelen aan de juiste professional.

Onze toppiloten hebben tenministe 5 jaar ervaring, vliegen tenministe 240 uur per jaar en brengen de best mogelijke apparatuur.

Een dronepiloot samen met voorbereider, waarnemer en klant.
Zoek en vind je dronepiloot makkelijk en snel.

Alles draait om veiligheid tijdens ons werk

Elke dronepiloot heeft tenminste EU dronebewijs A1 en A3, waar nodig aangevuld met A2. 

Opdrachten met gemiddeld of hoog risico op menselijk letsel vallen in de buitencategorie (specifiek en gecertificeerd). Dit werk wordt altijd uitgevoerd door een team: uiteraars de drone piloot en daarnaast tenministe een vluchtvoorbereider en een waarnemer welke tijdens de dronevlucht visuele controles uitvoert van de omgeving en waar nodig contact onderhoud met verkeerstorens of instanties.

We vragen jou ook om veiligheidsdetails zoals bijzonderheden van de locatie, betrokkenen en bedrijfshulpverlener (BHV’er). Ook de Europese wetgeving en verzekeraars stellen terecht hoge eisen. 

Gezond verstand en werkethiek vormen de basis voor succes.

Huur een dronepiloot

Wil je een dronepiloot inhuren? Vraag vrijblijvend advies. Bel 076 – 888 2665 of stuur een bericht waarna je een helder advies en prijsindicatie ontvangt.

Extra diensten

Desgewenst kunnen we ook de drone foto’s of drone video’s nabewerken. Van relatief eenvoudige edits zoals kleuroptimalisatie tot en met het creëren van een complete bedrijfsfilm, trouwvideo of commercial met speciale effecten, ondertiteling, vertaling of voice-over.

Geef hierboven je wensen aan, we adviseren je vrijblijvend.

Ben je een dronepiloot of dronebedrijf?

We werken graag samen als de opdracht daartoe aanleiding geeft. Tevens besteden we tijd en energie om bij te dragen aan de professionalisering van de drone industrie. Herken je je in de wens tot samenwerken en elkaar sterker maken?

We komen graag een kop koffie drinken om de kansen te bespreken. Online overleg is uiteraard ook een mogelijkheid.

Samen werken aan drone opdrachten

We werken graag met piloten met tenministe A1 + A2 + A3 certificatie.

Een dronepiloot zoeken én vinden